Mercedes-Benz Credit Zrt.

H-1133 Budapest, Kárpát u. 21.
Telefon: +36 1 880-6066

E-mail: ertekesites@daimler.com, ugyfelszolgalat@daimler.com
Web: www.mercedes-benz-credit.hu
Ügyfélszolgálati telefonszám: (06 1) 880 6066, (06 1) 880 6088,

• busz
  • flotta
  • haszonjármű
  • kishaszonjármű
  • személyautó

Tulajdonos: Daimler AG
Cégvezető: Horst Wohlfart CEO

Cégismertető:

A Daimler-Benz konszern 1994 májusában jelent meg a magyar lízing- és finanszírozási piacon. A Chrysler márkával történt egyesülés több éves sikeres együttműködést jelentett a cég életében. 2007 augusztusában a konszern a Chrysler részt a Cerberus pénzügyi befektetőnek adta el, így a neve Daimler AG-re változott. Az anyacégben történő változásokat követve 2008 januárjától visszatértünk a magyar piacon már jól ismert, Mercedes-Benz márkanévhez. Így a magyar Mercedes-Benz Financial Services cégcsoport 3 cég tevékenységét öleli fel. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a zárt és nyílt végű pénzügyi lízinget, a Mercedes-Benz Leasing Kft. a tartós bérlet valamint az operatív lízing (Full Service Leasing) konstrukciókat, a Mercedes-Benz Broker Kft. pedig az azokhoz kapcsolódó teljes körű biztosítási szolgáltatást nyújtja ügyfelei részére. A magyar leányvállalatok a Daimler Financial Services cégcsoporthoz tartoznak, amely 40 országban van jelen kb. 6500 alkalmazottal. A cégcsoport tevékenységének súlypontja a magyar Mercedes-Benz dealer hálózat értékesítésének a támogatása, együttműködve a generálimportőr Mercedes-Benz Hungária Kft-vel. A cég filozófiája „járművet és finanszírozást egy kézből”, azaz a Daimler ügyfeleinek teljes körű és kiváló szolgáltatást kell kapniuk a vásárlás előtt és azt követően egyaránt. Cég/cégcsoport által nyújtott szolgáltatások: - retail gépjármű finanszírozás, - teherautó finanszírozás. Cég/cégcsoport által nyújtott termékek: - Zárt végű pénzügyi lízing, - Nyílt végű pénzügyi lízing, - Tartós bérlet, - Operatív lízing, - Full Service Leasing, - Biztosítás-közvetítés.

Utolsó blog bejegyzés

MFB refinanszírozás pénzügyi lízinghez is.

4 év. Ennyi ideje foglalkoztunk azzal, hogy a lízingcégek is hozzájussanak az MFB kedvező refinanszírozási forrásaihoz, és ezek segítségével árfolyam kockázat nélküli, kedvező kamatszintű pénzügyi lízing szerződéseket köthessenek az ügyfelekkel. És sikerült! 2010 végén történt meg az áttörés, akkor fogadta … Egy kattintás ide a folytatáshoz.... >>>

További blog bejegyzések

• Jövőre mindenki céges autót vesz? Vagy mégsem? >