Mercedes-Benz Credit Zrt.

H-1133 Budapest, Kárpát u. 21.
Telefon: +36 1 880-6088

E-mail: ugyfelszolgalat@daimler.com
Web: www.mercedes-benz-credit.hu
Ügyfélszolgálati telefonszám: (06 1) 880 6088

• busz
  • flotta
  • haszonjármű
  • kishaszonjármű
  • személyautó

Tulajdonos: Daimler AG
Cégvezető: Zseni Benő CEO

Cégismertető:

A Daimler-Benz konszern 1994 májusában jelent meg a magyar lízing- és finanszírozási piacon. A Chrysler márkával történt egyesülés több éves sikeres együttműködést jelentett a cég életében. 2007 augusztusában a konszern a Chrysler részt a Cerberus pénzügyi befektetőnek adta el, így a neve Daimler AG-re változott. Az anyacégben történő változásokat követve 2008 januárjától a cégcsoport visszatért a magyar piacon már jól ismert, Mercedes-Benz márkanévhez. Így a magyar Mercedes-Benz Financial Services megnevezés 3 cég tevékenységét öleli fel. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a zárt és nyílt végű pénzügyi lízinget, a Mercedes-Benz Leasing Kft. a tartós bérlet valamint az operatív lízing (Full Service Leasing) konstrukciókat, a Mercedes-Benz Broker Kft. pedig az azokhoz kapcsolódó teljes körű biztosítási szolgáltatást nyújtotta/nyújtja ügyfelei részére. Jelenleg teljes aktivitással a Mercedes-Benz Broker Kft. működik.

Utolsó blog bejegyzés

MFB refinanszírozás pénzügyi lízinghez is.

4 év. Ennyi ideje foglalkoztunk azzal, hogy a lízingcégek is hozzájussanak az MFB kedvező refinanszírozási forrásaihoz, és ezek segítségével árfolyam kockázat nélküli, kedvező kamatszintű pénzügyi lízing szerződéseket köthessenek az ügyfelekkel. És sikerült! 2010 végén történt meg az áttörés, akkor fogadta … Egy kattintás ide a folytatáshoz.... >>>

További blog bejegyzések

• Jövőre mindenki céges autót vesz? Vagy mégsem? >